Zwangerschapsyoga Nicolle

Zwangerschap yoga: op dit moment worden er even geen zwangerschapsyoga lessen gegeven. ik ben op zoek naar een yogadocent die zwangerschapsyoga zou willen aanbieden bij mij in de praktijk.

VERGOEDING  yoga lessen, goed nieuws, meer verzekeringen gaan de zwangerschaps yogalessen vergoeden, mits je bij de VYN bent aangesloten bent en dat zijn wij ( Tanja en Nicolle).  Wij hebben nu een AGB code gekregen, zodat nog meer verzekeringen de yogalessen vergoeden. + Gratis cursusboek.

Zwangerschapsyoga kan je helpen je veranderde lichaam te begrijpen. Tijdens de yogales besteden we aandacht aan een goede houding met je groeiende buik. Daarnaast krijg je oefeningen om de bekkenbodemspieren te ontspannen. Dit kan je bevalling vergemakkelijken en een goede bloedcirculatie bevorderen. Yoga geeft je vele lichamelijke en emotionele voordelen. Het kan de ervaring van je bevalling en het moederschap positief beïnvloeden.

De yogahoudingen zijn speciaal afgestemd op alle fasen voor en na de bevalling. Ook krijg je eenvoudige ademhalingsoefeningen. Het laat je zien hoe je zo ‘licht’ en ontspannen mogelijk kunt bevallen. Yoga- en ontspanningsoefeningen helpen je om je zo prettig mogelijk te voelen samen met je kind. Ook helpt yoga je bij het herstellen na je bevalling.

De ademhaling speelt een heel belangrijke rol tijdens je zwangerschap en bevalling. Door ademhalingsoefeningen kun je ontspannen en vertrouwen krijgen in je veranderende lichaam. Je kunt wekelijks instromen. De partneravonden gaan in overleg. Na de bevalling kun je samen met je baby of baby’s deelnemen aan Baby Yoga.

Yogastudio Roermond is lid van de Vereniging Yogadocenten Nederland. Als cursist kun je hierdoor bij de meeste zorgverzekeringen de zwangerschapsyoga vergoed krijgen.

Je hebt geen yoga ervaring nodig en de lessen duren een uur

Heb je nog vragen over de lessen, bel dan naar Nicolle (Yoga docent zwangerschapsyoga). tel: 06 23890354

Aanmelden

bij Tanja Thuijs via inschrijfformulier,
Email: yogatanjathuijs@gmail.com of bij Nicolle info@yogastudioroermond.nl of 06 23890354

Kosten
€ 11,- per les.  (geen inschrijfgeld betalen)
Per maand betalen (of meerdere maanden vooruit); een maand voor de bevalling mag je 10 euro per keer betalen. Moet je eens een les missen door ziekte of afwezigheid, dan mag je hem later na de bevalling in mijn gewone yoga lessen komen inhalen.

twijfel? Eerste les mag je natuurlijk uitproberen voor 11 euro, voordat je beslist om door te gaan. Kijk in je verzekeringspolis of je het vergoed krijgt, dat zou fijn zijn. informeer eert bij je zorgverzekering.

De gegevens van Nicolle Stassen
VYN, lidnr.
Nicolle bezit de vereiste diploma’s

Ervaringen
Maud 28-02-2019
Vond het leerzame lessen en heb tips gekregen wat ik met de bevalling eventueel kan toepassen.
Nu nog uitwijzen hoe het in de praktijk uitpakt, maar ik raad het mensen wel aan ook om te zorgen dat jezelf rust kunt creeren door de juiste ademhaling toe te passen.

Ervaring van Linda 19-03-2019
Vijf weken geleden ben ik bevallen van een zoontje. Voor de tweede keer volgde ik de zwangerschapsyoga bij de praktijk van Tanja Thuijs. Vanwege drukte op mijn werk en thuis met een rondrennende kleuter, was dit voor mij een moment van afschakelen, rust en aandacht voor het kindje in mijn buik. Daarnaast verbaasde het me elke keer, dat ik toch nog veel kon, terwijl ik niet meer sportte en me stijf voelde. Dit was voor mij al voldoende om zwangerschapsyoga te volgen! Toch heeft het me ook op andere punten meer gebracht.
Naast oefeningen wordt er gepraat over hoe een bevalling verloopt en hoe je het beste op verschillende momenten kunt ademen. Fijn om je een beetje voorbereid te voelen.
Wat heb ik nu echt aan zwangerschapsyoga gehad?
*Elke week een moment van ontspanning, tijd voor mezelf en de baby in mijn buik
*Omgaan met bekkenklachten, door een goede houding aan te nemen en te stretchen.
*Opvangen van weeën (door de pijn heen ademen en verschillende houdingen aannemen) waardoor ik helemaal rustig bleef tijdens de bevalling.
*De manier van ademen tijdens het persen heeft me geholpen.
*De bekkenbodemspieren leren trainen vond ik bij de eerste keer al prettig en daar heb ik heel veel aan gehad en nog steeds.
Gelukkig was er ook nog ruimte voor vragen en zo nu en dan een grap en een lach. Ik kan zwangerschapsyoga echt aanbevelen! Twijfel je of het bij je past… Probeer het gewoon een keer.
Linda
Aanmelden via onderstaand formulier