Zemtangle / meditatief tekenen

Zentangle Teacher (CZT™)
Mijn naam is Liesbeth Faverey. Ik ben Certified Zentangle Teacher (CZT™) en start in oktober 2021 met Zentangle workshops in Gezondheidscentrum De Boog in Roermond.

De Zentangle® methode is een makkelijk te leren, ontspannende en leuke manier om prachtige tekeningen te maken door gebruik te maken van gestructureerde patronen. Deze patronen worden tangles genoemd. De tangles worden gevormd door combinaties van punten, rechte lijnen, S-vormige lijnen en cirkels, “icso”. Deze tangles zijn non-representatief, ze betekenen niets en beelden ook niets uit.
Iedereen kan het leren! De bedenkers van Zentangle zeggen altijd ‘als je jouw naam kunt schrijven, dan kun je Zentangle leren!’.

Een introductieles duurt 1,5 tot 2 uur. Tijdens deze les worden er 2 tiles gemaakt, waarbij de basisprincipes van Zentangle worden aangeleerd. De lessen zijn geschikt voor alle generaties. Gecombineerde lessen met (groot)ouders en kinderen zijn zeker mogelijk en heel leuk! Naast de basis Zentangle projecten, is er veel mogelijk met kleur en ‘representatieve’ onderwerpen. Dit wordt ZIA (Zentangle Inspired Art genoemd). Dit is ook heel leuk voor kinderen.

De prijs voor een introductieles is €35 inclusief lesmateriaal, voor kinderen €25. Een vervolgles kost €25, voor kinderen €15.

Voorstel:
Starten met een groep van ca. 4-6 personen met een introductieles. Als er animo is, zijn maandelijkse vervolglessen mogelijk. Bij voorkeur op de dinsdagavond of woensdag.

Hopelijk tot binnenkort tijdens een van de workshops!
Dinsdag 19 oktober (gaat de workshop door).
Donderdag 4 nov. 2021 (gaat de workshop door).
vrijdag 7 dec.

vraag naar de overige data ‘s in nov. en dec. 2021

Liesbeth Faverey, CZT™
Tangling Tools & Tiles
info@tanglingtoolsandtiles.nl
Tel Liesbeth: 0621465012