Health Raymedy behandeling Peter Wolvers

Als je gezond bent heb je duizend wensen, als je ziek bent heb je maar 1 wens, beter worden. 

1 of 2 keer per maand zal Peter Wolvers nog Health Raymedy behandelingen uitvoeren in Roermond. locatie volgt.

Health /Raymedy meting en behandeling.

_4_200x200

Peter wolvers is sinds 1996 Natuurgeneeskundig therapeut.
Mede vormgever van het opleidingsinstituut Ananta opleidingen, de laatste jaren een verdere verdieping slag gemaakt in: Traditionele Chinese Geneeskunde, Ayurveda, Celzouten, Biochemie van het menselijk lichaam en Glycobiologie. Kosten: 133,- (ben je aanvullend verzekerd, dan krijg je een gedeelte terug van de verzekering). Een behandeling duurt dik 1 uur. Baby’s en kinderen is een 1/2 uur: kosten 66,-

De door Natural Care for body and Mind (www.ncbm.nl) gebruikte Health/Raymedy methode is een aanvulling op het standaard medische onderzoek vanuit de reguliere gezondheidszorg. Door middel van een analyse- & therapiesysteem wordt je vitaliteit en gezondheid gemeten. Deze methode is als preventief instrument in te zetten om vroegtijdig verstoringen zichtbaar te maken en op te heffen, zelfs voordat ze zich in het lichaam manifesteren.

Waar en wanneer
Gezondheidscentrum “de boog” Keulsebaan 506, 6045 GL Roermond.
Donderdag tussen 09.30 – 18.00. Andere dag in overleg mogelijk. 1 behandeling duurt 1.15 uur
Volgende behandelingsdag is op donderdag 2 januari 2023 (1 x per maand is peter in Roermond).
Alleen een check-up (korte meeting) wat is uit balans?  dat kan ook voor 25 euro.

Afspraak maken: yogatanjathuijs@gmail.com of 0654397022

Wat is een Health /Raymedy meting en behandeling.

i-health-raymedyBij een Health/Raymedy behandeling wordt gebruik gemaakt van een methode die oorspronkelijk ontwikkeld is voor de ruimtevaart, ten bate van de gezondheid van astronauten in de ruimte. De wetenschappelijke achtergrond wordt geleverd door de uitgangspunten van de traditionele Chinese geneeskunde en de Ayurveda, waarbij de mens als één geheel beschouwd wordt.

Vanuit een oosterse visie spelen onze meridianen, ofwel onze ‘natuurlijke energierivieren’, een grote rol bij de energieverdeling in ons lichaam. Door allerlei oorzaken kunnen daarin blokkades ontstaan waardoor de energiestroom niet meer vloeiend is. De balans in ons lichaam wordt verstoord en er ontstaan uiteindelijk klachten die emotioneel of lichamelijk van aard kunnen zijn.

Een Health/Raymedy behandeling richt zich op het herstel van de balans in het lichaam. In een behandeling wordt allereerst de energiebalans van alle meridianen gemeten. Dit gebeurt met een meetpen welke gekoppeld is aan een PC en die gehouden wordt op de uiteinden van de meridianen in de vingers en tenen.

Eventuele verstoringen, welke de oorzaak kunnen zijn van lichamelijke of emotionele klachten, worden meteen zichtbaar en getoond in een grafiek. Je krijgt hierdoor meteen inzicht in je vitaliteit.
Aan de hand van deze resultaten wordt direct een behandeling ingezet om de energiehuishouding te verbeteren.

Er worden licht- en geluidsfrequenties, welke via wetenschappelijk onderzoek zijn samengesteld, aan het lichaam aangeboden. Hierdoor komt het lichaam meer in een harmonische trilling en dus haar oorspronkelijke gezonde toestand terecht.

Een behandeling is erop gericht het zelf helend vermogen van het lichaam te activeren. In slechts 1 sessie kun je op deze manier al een grote stap voorwaarts maken.

Een Health-sessie stimuleert het zelfgenezend vermogen van het lichaam. Hierdoor verbetert de gezondheid en kunnen klachten verminderen of verdwijnen. Bijzonder is de combinatie tussen fysieke en emotionele thema’s.

De kern wordt zichtbaar waardoor je de echte oorzaak in plaats van de symptomen behandelt. Dit alles gebeurt op een volkomen veilige en pijnloze manier. Het is een unieke en uiterst effectieve manier om grote verbeteringen in iemands kwaliteit van leven te brengen. Dit alles gebeurt op een volkomen veilige en pijnloze manier. Het is een unieke en uiterst effectieve manier om grote verbeteringen in iemands kwaliteit van leven te brengen.

Voor wie Health Raymedy geschikt?
Bij vele klachten, aandoeningen en diagnoses. Voorbeeldenklachten waarvoor de gebruikte methode geschikt is: burn-out, darmproblematiek, allergieën, (winter)depressies, ziekte van Lyme, whiplash, migraine, overgangsklachten, stress-gerelateerde aandoeningen, (lage) rugpijn, pijnsyndromen, littekens, herstel na breuken, operaties, herstel na ongevallen en chronische aandoeningen. Deze lijst is verre van compleet. lees ook de recensies verder op deze site.

Ook als er geen volledige genezing optreedt dan wordt toch dikwijls de kwaliteit van leven sterk verbeterd.

De methode wordt ook succesvol ingezet bij kinderen met bijvoorbeeld ADHD, PDD-NOS en overige autistisch gerelateerde aandoeningen.

Wat laat de meeting zien?

 • of je een goede- een over- of onder-energie hebt
 • of je wel of geen energieblokkades hebt
 • of je een lage of een goede vitaliteit hebt
 • of je handelen voornamelijk emotioneel gericht is
 • of je te weinig ontspanning neemt
 • of je een indicatie voor burn-out hebt
 • of er mogelijk sprake is van verzuring, ontstekingen of belastingen
 • of er mogelijk emotionele of mentale blokkades zijn, naar de toekomst
 • of je bent in harmonie en je voelt je goed.

Aanmelden voor een behandeling of bij vragen:

Tanja Thuijs: yogatanjathuijs@gmail.com
Tel: 06- 543 97 022  (graag in de middaguren bellen).
Praktijkadres: Bredeweg 10 6042 GG Roermond
Of vul het formulier in en laat weten welke data jouw het beste uitkomt.

Je kunt je ook aanmelden via onderstaand formulier

  Bewaren

  Bewaren

  Bewaren

  Bewaren

  Bewaren

  Bewaren

  Bewaren

  Bewaren

  Bewaren

  Bewaren

  Bewaren

  Bewaren

  Bewaren