Health Raymedy: ervaringen van cliënten – Roermond

Health Raymedy behandeling: ervaringen van cliënten

Tanja Thuijs – waarom ik Peter Wolvers gevraagd heb in mijn praktijk

In het voorjaar van 2015 ben ik Peter Wolvers terecht gekomen, ik kwam niet meer vooruit door een hele gemene val. 3 jaar lang bij veel vakkundige therapeuten geweest, maar de klacht bleef. Ik hoorde van een kennis ga eens naar Peter Wolvers toe en dacht, weer kosten maken enz. Met de therapie Health/Raymedy behandelingen die Peter toe past ben ik beter geworden en wel na 3 behandelingen ging t een stuk beter en na 4 behandelingen was de klacht weg. Helmaal blij, want anders had ik mijn praktijk kunnen sluiten. Zo interessant, je kunt meekijken op het scherm en je ziet wat uit balans is, wat goed en niet goed functioneert in het lichaam, je hoeft niks te zeggen, het lichaam vertelt, de behandeling pakt de bron aan, stap voor stap. Je krijgt een gedeelte vergoed van de verzekering als je bijverzekerd ben.

Ik ben Peter Wolvers nog elke dag heel dankbaar, (makkelijk uit bed stappen kon ik niet) hij heeft mijn kwaliteit van leven terug gegeven en daarom vroeg ik Peter wil je bij ons in het gezondheidscentrum “De Boog” in Roermond 1 dag praktijk doen. Gelukkig zei hij ja, want ik gun iedereen gezondheid toe. Ook al heb je, denk je, alles geprobeerd geef de moed niet op en doe het. Je hebt niks te verliezen alleen maar te winnen. Binnen 1 uur heb je duidelijkheid van jouw situatie. De behandelmethode van Peter pakt de bron aan, waardoor het lichaam gaat reageren en verbetert of geneest. Zelf kun je mee kijken bij de behandeling en zien wat goed is en wat beter kan. Het is heel interessant  om te zien hoe deze methode direct de oorzaak aanpakt. Lees verder op deze pagina  wat de Health/Raymedy behandeling inhoudt.
Ik ben nu nog steeds klacht vrij (sept. 2018).
Tanja Thuijs

Ervaring Elly

(febr.2016)
Hernia behandeld door Health/Raymedy
In augustus 2015 werd bij mij de diagnose hernia en een verschoven wervel gesteld. Ik had ontzettend veel pijn omdat de hernia drukte op de ischiaszenuw en kon vanwege de uitstraling naar mijn been, amper lopen. Tanja Thuijs tipte me in november op de Health/Raymedy behandeling door Peter Wolvers. Tanja heeft zelf de behandeling ondergaan en was bevrijd van haar klachten en zij wist mij te overtuigen de behandeling te ondergaan. Maar in het begin was ik sceptisch en voorzichtig. De methode was nieuw voor mij. In totaal heb ik vier behandelingen met de Raymedy methode gehad. Peter Wolvers gaf in de eerste behandeling aan dat ik een blokkade heb in  de blaas- en niermeridiaan. Ik werd behandeld met lichtsignalen en magneetveld therapie. Na elke behandeling knapte ik meer op en kreeg meer energie. De derde behandeling bracht me verlichting, en ja ik kon toen weer een eind lopen zonder die verschrikkelijke pijn. Bij het doormeten tijdens de vierde behandeling was ik volledig in balans. Op dit moment ben ik geheel klachtenvrij.
Elly

Ervaring Jos

(mei 2015 / febr 2016)
Al 1.5  jaar zat ik met prostaatklachten, zat op het randje van operatie (vaak niet kunnen plassen en niet uitplassen). 4 keer met spoed naar ziekenhuis om een katheter te plaatsen. Iemand tipte mij ga eens een Health-Raymedy behandeling bij Peter Wolvers afspreken. Na 1 behandeling met de Health/Raymedy behandeling bleek ik weer normaalste kunnen plassen. Controle in het ziekenhuis wees uit dat PSA waarde was gedaald. Bij de volgende behandeling zijn we aan de slag gegaan met mijn hoge bloeddruk en na een paar behandelingen is mijn bloeddruk weer top. Nu ga ik samen met de huisarts de medicijnen afbouwen die ik al meer dan 19 jaar slik. Ook is mijn energie nivo flink gestegen. Ik ben bijna 70 maar voel mij ……………een heel stuk jonger-:) Ook neem ik nu sinds 1.5 jaar de voedingssupplementen Ambrotose (essentiële suikers),  nutriverus en de plus (hormoonhuishouding) en de geadviseerde celzouten (mineralen). Mijn kwaliteit van leven is erg vooruit gegaan en zo wil rustig 100 worden.
Jos

Ervaring Kim

(recensie geschreven aug. 2015)
MS behandeld met Health/Raymedy
Sinds februari 2011 ben ik gediagnostiseerd met MS. Na de opname in het ziekenhuis is mij medicatie voorgeschreven in de vorm van injectie om de zogenaamde schups (aanvallen) welke MS veroorzaken te reduceren/te controleren. Echter voelde ik mij hierbij niet beter worden, maar juist slechter en dit alleen maar omdat de bijwerkingen van de medicatie zo ontzettend sterk waren.

Nog geen week na mijn ontslag in het ziekenhuis in maart 2011, ben ik aanraking gekomen met Peter Wolvers (natuurgeneeskundige), welke Health behandelingen verzorgt. Door een 24 puntshuidsmeting wordt er onderzocht waar er blokkades in het lichaam zitten. Doordat men deze blokkades in beeld te krijgt (hier zit een heel ingenieus programma achter) is het mogelijk klachten te behandelen. Peter Wolvers en ik hebben er samen voor gezorgd, dat mijn lichaam onder begeleiding van de Health behandeling, de blokkades wist op te sporen en op een geheel natuurlijke manier te behandelen.

Ons lichaam is voor veel goede dingen in staat, zo ook het zelf-helen van bepaalde ongemakken of aandoeningen. Het heeft soms alleen een duw in de goede richting nodig! Het is natuurlijk wel te verstaan als de klachten chronisch zijn of zich lagere tijd in het lichaam bevinden, de behandeling ook wat langer duurt.

Door de behandeling met licht- en geluidsgolven op de energiemeridianen, wat I-Health onder andere doet, heeft deze behandeling er voor gezorgd dat mijn lichaam zelf weer in staat was een goede doorstroming te geven en de ontstekingen, welke bij MS vaak de kop op steken, zo goed als verdwenen zijn.
Anderhalf jaar lang heb ik de Health behandeling elke maand ondergaan. Nu nog steeds plan ik 1 keer per 2 à 3 maanden een behandeling in om mijn lichaam een goede ondersteuning te geven.

Begin 2011 zag het er niet naar uit dat ik nog ooit op mijn motor zou kunnen rijden. Halverwege het zelfde jaar kon ik toch al een klein uurtje weer genieten van de vrijheid wat motor rijden heet.
Door de Health behandelingen ben ik in staat om weer te genieten van het leven. Kan ik fietsen, lange wandelingen maken met mijn hond, maar het aller belangrijkst, ik ben weer zekerder van mijn eigen lichaam en de kracht die het voor een groot gedeelte weer terug heeft!

Ervaring Gerda

(nov. 2015)
Ik heb gisteren 16 november ’15 een behandeling gehad bij Peter. Ik ben nog steeds helemaal onder de indruk van die behandeling. Ik ging voor een klacht aan de onderrug . hij gaf aan dat dat door de galblaas zou komen en wat weer een gevolg is van voedselallergie. Ik wist dat ik voedselallergie voor melkproducten en noten had maar niet voor tarwe. Volgens hem zou de tarweallergie het heftigst bij mij zijn. Hij heeft me aangeraden om zuurdesem brood te gaan eten en dan zou ik binnen een paar weken al verschil merken.

Ervaring Gaby

(sept. ’15)
Enige maanden geleden hoorde ik tijdens de yogales van Tanja dat zij door de behandeling van Peter Wolvers bevrijd was van haar klachten. Aangezien ik al jaren kamp met klachten van mijn onderrug en uitstraling naar mijn benen en nog door geen enkele therapeut voor lange tijd van mijn klachten af was geholpen, besloot ik ook bij hem in behandeling te gaan. Ik zal hier niet uitweiden over de behandeling, dat kun je het beste lezen op de site van Tanja of door het aanwezig zijn tijdens de gratis presentatie /demonstratie.

Ik moest op een tafel gaan liggen en werd aangesloten, middels bandjes om mijn enkels, aan een computer. Binnen 5 minuten wist Peter mij te vertellen dat ik een blokkade van de blaasmeridiaan heb en welke klachten daarbij horen. Uiteraard zonder dat ik hem dat van te voren had verteld.

Inmiddels heb ik twee behandelingen gehad. Na de eerste behandeling had ik gelijk enkele pijnloze dagen. Ik was super blij. Momenteel kan ik niet zeggen dat ik pijnvrij ben, ik heb wel pijnloze dagen ertussen zitten en de pijn is minder hevig dan voorheen. Sowieso al een vooruitgang. Peter heeft gezegd dat ik ca. 5 behandelingen nodig heb. Daarna hoop ik pijnvrij te zijn en dan dank ik Peter van ganser harte.

vervolg van Gaby 16 februari 2016
Inmiddels hen ik 4 behandelingen van Peter gehad. De pijnklachten zijn sterk verminderd, ik kan ´s nachts zelfs ongestoord slapen. Dat was lang geleden. Onvoorstelbaar. Ik denk zelf nog 1 à 2 behandelingen nodig te hebben.

vervolg van Gaby 14 maart 2016
Inmiddels heb ik de vierde behandeling gehad. Voordat Peter aan de vierde behandeling begon zei ik hem al dat de pijnklachten zo goed als weg zijn. Dat werd op de scan even later ook goed zichtbaar. Had ik voor de derde behandeling nog zeker driekwart in het rood staan, nu waren dat nog maar 4 strepen. Tijdens de vierde behandeling heeft hij me nog behandeld voor mijn hormonenhuishouding, die was uit balans. Ik hoef nu een half jaar niet terug, omdat mijn lichaam zo goed als in balans is en omdat ik me helemaal goed voel. Deze scepticus had dat vorig jaar juli niet voor mogelijk gehouden. Met dank aan Peter Wolvers en aan Tanja Thuijs die me tipte over deze behandelingen.

Gaby Velthuis.

Ervaring Twanny

(febr.’ 16)
Ik ben tweemaal geweest en mijn bevindingen zijn zeer positief. Na de eerste keer waarbij ik veel last had van mij knie. Ben ik drie dagen niet geheel fit geweest. Dan weet ik dat mijn lichaam goed reageert. Maar na drie of vier weken was het geheel weg en nog steeds. Na de tweede behandeling waarbij nog last had van mijn tenen en handen. Verzuring!!! Dat is nog niet geheel weg maar veel minder geworden.
Twanny

Maurice

maart 2016
Ik heb het gevoel dat ik sterker ben geworden gezien het psychische aspect. Verder ervaar ik meer stabiliteit in me zelf, en begin het gevoel van rust te ervaren. Tevens krijg ik ook meer zin om bepaalde gezonde dingen te gaan doen. En heb de behoefte dat ik bepaalde mensen niet of minder in mijn buurt wil hebben. Ben nu bezig om aan mijn discipline te werken.
Maurice

Bevindingen van mijn moeder maart “16

Na de eerste behandeling ervaarde ik meer rust in mezelf,  in plaats van vaker onrust. Bij de vervolgbehandelingen bleef ik een gevoel van rust houden, dit gaf me een opgelucht gevoel.

Ervaring Thea

Een beetje terughoudend ben ik naar de informative bijeenkomst van Peter Wolvers gegaan over Health Raymedy behandelingen. Het sprak mij aan en ik ben voor een 1e behandeling naar hem toe gegaan.

Enkele dagen na de behandeling kwam ik tot de ontdekking dat ik niet geweten heb dat mijn hoofd zo vol zat, en hoe t voelde wanneer er weer ruimte was.

Ben inmiddels voor een 2e behandeling geweest en merk dat ik er goede baat bij heb. Ik ben minder vermoeid, slaap beter, pijn in mijn spieren is een stuk minder! Voel me gewoon veel kwieker.  Een 3e afspraak staat ook reeds gepland, ben erg benieuwd wat voor goeds t me nog meer kan brengen!!  Ik ga weer aan het werk, omdat ik veel meer energie heb gekregen. Een tevreden persoontje. Thea

Ervaring Hein

ziekte van Lyme en erg ziek.
Verhaal komt eraan, Hein is zeer tevreden en na 3 behandelingen is Hein behoorlijk opgeknapt.

Marjolein (juni ’16)

Mijn bloedwaarden zijn goed, maar eigenlijk wist ik dat al, want ik voel me goed! Ik wil graag mijn ervaring delen hoe ik van mijn schildkliermedicijnen af gekomen ben.

Na mijn eerste zwangerschap elf jaar geleden, voelde ik me constant moe en somber. Ik had duidelijk een vergrootte schildklier en ging naar de huisarts. Mijn schildklier werkte te traag. Ook had ik antistoffen aangemaakt tegen mijn schildklier. Ik kreeg medicijnen (Thyrax) die ik, volgens de artsen, levenslang zou moeten slikken. Ik verhoogde in de jaren die volgden mijn dosering steeds meer en toen ik niet lekker in mijn vel bleef zitten, zonder direct aanwijsbare reden, ging ik er een ander schildkliermedicijn (Cytomel) bij slikken. Hierdoor voelde ik me iets beter.

Holisme

Toen ik met de opleiding tot Holistisch coach en therapeut begon, stelde ik mezelf voor de uitdaging om mijn schildklier te genezen en vrij te zijn van medicijnen. Aangezien ik geloof dat er veel meer mogelijk is dan ons regulier voorgehouden wordt, wilde ik -in eerste instantie aan mezelf- bewijzen dat vanuit het holisme veel te bereiken is.

Ondanks dat mijn huisarts mijn plannen niet aanraadde, werkte hij gelukkig wel mee en kreeg ik bloedprikformulieren en recepten voor lagere doseringen medicijnen. Ik wilde het afbouwen wel gecontroleerd en rustig doen om mijn lichaam de tijd te geven haar eigen schildklierfunctie weer over te nemen.

Health / Raymedy en voedingssupplementen
Ik begon met Health / Raymedy behandelingen en vulde dat aan met voedingssupplementen (eiwitsuikers, Plus en celzouten). De metingen gaven ook aan welke thema’s en onderliggende emoties een rol speelden. Hier heb ik uiteraard ook aan gewerkt.
In het begin voelde ik veel weerstand om geld uit te geven aan deze behandelingen. Immers regulier werden mijn medicijnen vergoed (na aftrek van het eigen risico). Het voelde oneerlijk, maar ik had nu eenmaal besloten dat ik mijn schildklier wilde genezen, dus zette ik door.

Doordat ik steeds verder af kon bouwen met mijn medicijnen, werkte dat bemoedigend. De tijd tussen de Raymedy behandelingen werd steeds langer en ik heb in totaal zes Raymedy behandelingen gehad. Ik liet steeds mijn bloedwaarden controleren om te zien of ik verder kon gaan met afbouwen.

Vrij van Thyrax en cytomel
In minder dan een jaar tijd, ben ik nu vrij van medicijnen en voel me beter dan ooit. Ik voel me sterk en krachtig, omdat ik nu onafhankelijk ben van de grillen van medicijnfabrikanten, die onlangs de Thyrax van de markt haalden. Ik heb het gevoel mijn eigen gezondheid terug te hebben en ook mijn eigen verantwoordelijkheid hiervoor.

Kwaliteit van leven
Ik ben zo enthousiast over Raymedy en holistische therapie en coaching dat ik graag ook anderen help om meer kwaliteit van leven te krijgen en ze help hun gezondheid weer in eigen hand te nemen. Uit eigen ervaring zeg ik: ‘Het is het meer dan waard!’ Marjoelein

Hans (Juni ’16)
Hallo Peter, Tanja,
Mijn tinnitus uit zich in een pieptoon en een lage brom toon.
De brom toon was vanmorgen weg, dus de behandeling gisteren heeft zijn effect gehad.
‘s-avond bij het naar bed gaan was hij er nog en vanmorgen was hij weg.
Dus de brom toon is via de “Peter”-methode te neutraliseren.

Het zou nu leuk zijn om te weten of dit door de (dunne darm)meridiaan kwam of door het bemer-effect.
Maar het belangrijkste is dat hij te beïnvloeden is !!.
Nu de piep nog
Peter nogmaals dank voor de uitgebreide uitleg en ervaringen met de bemer mat.
Ik overweeg nu serieus om het eens 8 weken te proberen en eens te ervaren wat het doet.
Alvast een fijn weekend en tot een volgende ronde,
Hans.

Linda (sept. ’16)
Beste Peter,
Met mij gaat het steeds een stukje beter. Vandaag bij de huisarts geweest en mocht weer 0,025 mcg Levothyroxine afbouwen! Dat is weer een hele vooruitgang.
Tot 20 oktober
Groetjes Linda
Linda (jan.’17)
Hoi Tanja
Het ging prima. Inmiddels met 1 medicijn aan t afbouwen en 1 gestopt. De “balkjes” waren bijna allemaal groen, op 2 na blauw. Ben goed op weg. Wil je aub voor mij de volgende afspraak plannen over 3 maanden? In april. En je mag me aub voor mijn dochtertje ( bijna 4) ook een afspraak plannen. Dan gaat ze naar school. Gr Linda Cuijpers

Joost (nov. ’16)

Beste Tanja,

Bij deze mijn verhaal,
Ik ben bij Peter Wolvers terecht gekomen omdat ik kampte met een extreme vermoeidheid. Ik werk in wisseldiensten en ook in het weekend zat ik niet stil. Inslapen en doorslapen was een groot probleem. Op een gegeven moment kreeg ik mijn eigen batterij niet meer opgeladen Mijn lichaam was totaal ontregeld.  Peter kon met zijn behandeling mijn energielevel doormeten en dat was behoorlijk laag. Hij deed waardes meten die zo ongeveer bij een burn out hoorden. Na zijn eerste behandeling en de toevoeging van voedingssupplementen ging het weer langzaam beter met me, ik ben daarna met tussenpozen nog drie keer bij hem geweest en voel me weer stukken beter. Ik heb mijn energie weer terug en ben weer begonnen met sporten. Daarnaast heb ik de Bemer mat aangeschaft en nu gaat ook het inslapen en doorslapen weer een stuk beter. Dankzij Peter heb ik mijn energie weer terug.

Groetjes Joost

Anoniem
Wat een aangename verrassing.

Het was een gewone woensdag, totdat ik rond 18.00 uur gebeld werd door mijn vriendin met de vraag of ik mee wilde gaan naar een voorlichtingsavond over Health Raymedy.

Naar wat vroeg ik nog, Health Raymedy, wat is dat.  Dit is een behandelingsmethode die zich richt op het herstel van de balans in het lichaam. In een behandeling wordt allereerst de energiebalans van alle meridianen gemeten. Dit gebeurt met een meetpen welke gekoppeld is aan een PC en die gehouden wordt op de uiteinden van de meridianen in de vingers en tenen.

Aangezien ik nog nooit gehoord had van Health Raymedy en ik graag op de hoogte ben van alle mogelijkheden die er zijn binnen de reguliere maar ook zeker binnen de alternatieve geneeswijzen wilde ik natuurlijk heel graag mee om te horen wat Raymedy precies in houd en wat de mogelijkheden en de daarbij bijhorende kosten zijn.

Nu bleek dat het al dezelfde avond was en dat ik me nog enigszins moest haasten om op tijd te kunnen zijn.

Er werd duidelijk door Peter uitgelegd wat Health Raymedy inhoud en er was ruim voldoende tijd om tussendoor maar ook om na de voorlichting vragen te stellen.  Aan het begin van de avond werd er geloot en de persoon die het juiste lootje had kreeg op de voorlichtingsavond een gratis behandeling waardoor Peter aan de hand van een behandeling kon laten ziet hoe Health Raymedy werkt.

De avond is voor mij een grote eye opener geweest. Ik heb in mijn jeugd gaatjes laten maken in mijn oren en heb daarna altijd het idee gehad dat dit niet goed voor mij geweest is. Mijn lichaam kreeg sindsdien allerlei kwalen en mijn gevoel gaf me aan dat dit kwam doordat er meridianen onderbroken waren. Nu na de voorlichting denk ik dan ook had ik maar eerder van deze avonden geweten.  Ik ga nu zeker een behandeling doen om te kijken of ik altijd al gelijk had over de gaatjes in mijn oren ( die ik overigens heel snel weer dicht heb laten groeien) en of mijn lichamelijke klachten verholpen kunnen worden.

Ik raad iedereen, al dan niet met gezondheidsproblemen, aan een voorlichtingsavond bij te wonen om zo met eigen ogen te zien wat een behandeling inhoudt.

Aan Tanja wil ik nog zeggen. Bedankt voor de gastvrije ontvangst en dat ik er bij mocht zijn. Natuurlijk ook bedankt voor het inplannen van een afspraak nog voor de vakantie. Super!

Annie jan. 17

Hallo Tanja
Je hebt mij gevraagd om een stukje te schrijven over Peter .
Ik zal het proberen, ik wil jou in de eerste plaats bedanken voor al je hulp die je me geboden hebt.
Het was in de zomer van 2016 en ik kon bijna niet meer lopen het was zo erg dat ik niet meer boven naar bed kon en beneden op de bank moest slapen ,ik kon zelfs niet meer naar de wc en moest mijn zoon die gelukkig vakantie had om hulp vragen.
Toen ben ik door jou bij Peter terecht gekomen .
Door die behandeling bij Peter is er iets gebeurt wat ik bij niet kon geloven, heel langzaam ging het beter met mijn rugpijn en is nu bijna helemaal weg al moet ik wel rustig aandoen.
De dokter van het ziekenhuis zij dat er niets aan te doen was en ik er mee moest leren leven.
Zij zaten er goed naast.
Ik heb ook artrose in mijn knie en bij slecht weer heb ik hier erg veel last van.
Peter heeft deze ook behandelt en het is een stuk beter geworden ,dit  is echt onvoorstelbaar .
Mijn leven is dankzij Peter een heel stuk beter geworden en ben hem hiervoor ook erg dankbaar.
Nu heeft Peter mij aanbevolen om een Bemer mat te kopen en heb dit nu gedaan .
Ik gebruik hem nu een week twee keer per dag 8 minuten en voel me al een stuk  fitter en ik kom helemaal tot rust als ik hier op ga liggen.
Mijn zoon gebruikt hem ook en die heeft totaal geen klachten ,maar hij zegt dat hij al veel meer energie heeft gekregen en die gebruikt hem maar een keer per dag.
Tanja en Peter ik ben jullie zeer dankbaar voor wat jullie voor mij hebben gedaan.
Liefs Annie.

 

Jeroen Juli ’17

Hoi Tanja,
Afgelopen donderdag dus bij Peter geweest.
Altijd toch een beetje sceptisch maar heel positieve binnenkomst.

Fijn normaal gesprek gehad en ondertussen werden de punten gemeten, de lichtacupunctuur uitgevoerd, geluidsgolven door het lijf geslingerd.
Na een goed uur stonden we weer buiten zonder een pijntje in de rug. Heel raar als je daar een uur daarvoor nog erg veel last van had.

Ik zou graag een “controle”-afspraak willen maken voor over 6 weken, begin spetember als dat mogelijk is. Was het advies van Peter maar ben zelf ook wel erg benieuwd hoe de grafieken er  dan uit zien.

Groetjes Jeroen

 

Water, Licht en Kleur therapie

Hallo Peter,
De eerste licht/water behandeling is heel goed verlopen. voordat ik de behandelind deed had ik vanaf de laatste sessie bij jou, constant last van harde/ verkrampte kuiten. na de behandeling bij Harry voelde ik gelijk geen  verkramping meer. tot op de dag van vandaag voelen mijn kuiten elke ochtend weer slap aan en ook overdag niet meer verkrampt mel wel nog stevig. ik heb gisteren voor het eerst geprobeerd of ik hard kon lopen ( ging door kramp niet meer) en tot mijn verbazing kon ik 2 keer 1 minuut hardlopen zonder kramp. de kuiten voelden daarna wel zwaar en stevig aan, maar waren vanochtend weer mooi slap.
Een heel goed begin denk ik zo.
Ben blij dat je me verwezen hebt naar Harry.
Groet E

Binnenkort meer verhalen, duurt even omdat Peter net is begonnen in Roermond en ik wil alleen recensies schrijven van mensen die ik persoonlijk ken.