Klankmeditatie-/concert

KLANKMEDITATIE-/CONCERT

KLANKMEDITATIE-/CONCERT door The Sound Healing Travelers op zondag, 22 NOVEMBER 2015 van 15:00 u. tot 16:30 u. in Yogapraktijk Tanja Thuijs , Gezondheidscentrum DE BOOG, Keulsebaan 506, 6045 GL ROERMOND (NL)

Dit betreft een concert met alleen ligplaatsen. Matjes zijn aanwezig in de ruimte.

De entreeprijs voor dit klankconcert bedraagt € 15,– per persoon. Van tevoren aanmelden per e-mail is noodzakelijk i.v.m. de plaatsen.

Voor aanmeldingen kun je een e-mail sturen naar: j.kremer@hetnet.nl

De klankschalen, snaren-, wind- en percussie-instrumenten, afkomstig uit verschillende culturen van onze aardbol, kunnen ervoor zorgen dat je helemaal tot jezelf komt en je een diepe innerlijke rust kunt ervaren. Dit is de stilte in jezelf en het rumoer van het dagelijks leven wordt voor anderhalf uur ter zijde geschoven. Tijd om te relaxen en je opnieuw op te laden met pure klank-energie. Je kunt je mee laten nemen op de klank en zo je eigen innerlijke klankreis maken, waarin je jezelf kunt ont-moeten en wellicht tot nieuwe inzichten kunt komen. De klanken werken tevens zeer ontspannend en heilzaam. Laat je meevoeren in de wereld van de meditatieve klanken, om even alle beslommeringen van het dagelijks leven te vergeten en je chakra’s en meridianen op te laden middels de klank-aanraking. Geen enkel van deze concerten is exact gelijk aan een voorgaand concert, omdat er altijd op een intuitief improviserende manier gewerkt wordt.

Voor meer informatie: www.klankhealingconcert.nl
www.bego.nl
www.yogatanjathuijs.nl/