informatie over natuurlijke (plantaardig) producten.

Wauw…..dit wil ik delen!
Dit gaat over Puur Natuurlijke Producten. Goede voeding de beste medicijn

Gisteren 28 november hebben wij een zeer interessante lezing bijgewoond met als gastspreker Dr Stefhen Nugent ( Amerikaanse arts-wetenschapper).

Ben je geïnteresseerd in puur NATUURLIJKE ( plantaardig) voedingssupplementen die ook echt voedend zijn? Resultaten opleveren, op celnivo werken, 115 patents 21 jaar op de markt in 25 landen met een zwaar keurmerk RFT

Voedingssupplementen zijn er in diverse soorten maar welke zijn er nu werkelijk voedend? Weet jij het?

Dr. Stephen Nugent wordt beschouwd als een expert in het therapeutisch gebruik van voedingssupplementen en glycobiology voeding.

Dr. Nugent geef je nieuwe inzichten in voedingssupplementen en in voedingswaarde glycobiology.

Hij heeft een van de succesvolste praktijken voor alternatieve geneeskunde in noord-amerika. Hij heeft meer dan 6000 voedingstechnische producten klinische getest.  Heeft duizenden lezingen gegeven in noord-amerika, azië en europa.

Hij was voorzitter van de internationale vereniging van de alternatieve geneeskunde en als voorzitter emeritus van de amerikaanse naturopathic medical association. Dr nugent, is de uitvoerend directeur van aanvullende gezondheidszorg en onderwijs voor mannatech.

Vanwege ons eigen enthousiasme over het gebruik van deze producten wil Peter Wolvers dit over brengen aan belangstellende in Roermond.

Peter Wolvers: Natuurgeneeskundig therapeut. De laatste jaren een verdere verdieping slag gemaakt in: Traditionele Chinese Geneeskunde, Ayurveda, Celzouten, Biochemie van het menselijk lichaam en Glycobiologie.
Praktijk voor Health/Ramedy behandelingen. (op donderdag in Roermond)

Verdere informatie Tanja Thuijs