Gratis body-scan van 15 min.

Gratis Health Raymedy bodyscan van 15 min. 

 

Het is mogelijk om op donderdags tussen 09.30 en 18.00 uur een bodyscan te laten meten door Peter Wolvers (natuurarts).

In zo n korte scan door de Raymedy methode krijg je al direct duidelijkheid wat uit balans is of waar eventuele klachten vandaan komen. Hierna als je wilt, hoeft niet, mag je een nieuwe afspraak maken voor een behandeling die het zelfhelend vermogen van het lichaam stimuleert.

Wat is Health / Raymedy meting en behandeling?

Donderdag 22 maart is er een demonstratie van 1 uur (tijdstip nog niet bekend) over wat deze scan en behandeling inhoud.

De wetenschappelijke achtergrond wordt geleverd door de uitgangspunten van de traditionele Chinese geneeskunde en de ayurveda, waarbij de mens als één geheel beschouwd wordt. Vanuit een oosterse visie spelen onze meridianen, ofwel onze ‘natuurlijke energierivieren’, een grote rol bij de energieverdeling in ons lichaam. Door allerlei oorzaken kunnen daarin blokkades ontstaan waardoor de energiestroom niet meer vloeiend is. De balans in ons lichaam wordt verstoord en er ontstaan uiteindelijk klachten die emotioneel of lichamelijk van aard kunnen zijn.

Een Health/Raymedy behandeling richt zich op het herstel van de balans in het lichaam en het zelfhelend vermogen van het lichaam te activeren. Het resetten van verkeerde cellen, meer uitleg op de dag zelf, heel moeilijk te omschrijven en uit te leggen.

In slechts 1 sessie kun je op deze manier al een grote stap voorwaarts maken. Hierdoor verbetert de gezondheid en kunnen klachten verminderen of verdwijnen. Het is een unieke en uiterst effectieve manier om grote verbeteringen in iemands kwaliteit van leven te brengen.

Ook krijg je te horen wat voor thema er achter zit, wat bij de klacht, pijntje of ziekte hoort, zodat je na de behandeling hier zelf aan mag werken en kan zorgen dat de klacht sneller geneest en/of niet meer terug komt. Heel interessant, heel boeiend.  Zie website onder het kopje “over ons” voor meer info of recensies van clienten.

1 x per maand worden er demonstraties aangeboden, vraag naar de mogelijkheden.  Aanmelden voor een gratis demonstratie of een bodyscan bij Tanja Thuijs

yogatanjathuijs@gmail.com of 0654397022 (‘s middags bereikbaar)