Weerbaarheidstraining voor kinderen, volwassenen en senioren.

Hallo

Ik ben Rozemarijne Buis, ik richt mij voornamelijk op de weerbaarheid. Emotionele-, sociale- ,
maar ook de fysieke weerbaarheid. Dit kan in de vorm van coaching of als training.

Er is een weerbaarheidstraining voor iedereen, met of zonder handicap, jong of oud, man of vrouw, met of zonder sport achtergrond. De training is realistisch, praktisch en eenvoudig.

Zo is het mogelijk om in gezondheidscentrum de Boog deel te nemen aan een damesgroep of in een senioren groep. op de dinsdag morgen of de woensdag avond.

Nou zullen sommigen van u denken: “Maar ik hou niet van vechten!”

Dat is mooi, ik namelijk ook niet. Onze weerbaarheidstraining is niet te verwarren met zelfverdediging en al helemaal niet met vechtsport. Je  zal zeker elementen van zelfverdediging tegenkomen in onze training, maar er is met name veel aandacht voor het voorkomen van problemen en het zo snel en veilig mogelijk beëindigen van het probleem. Er is dus veel aandacht voor de sociaal-emotionele kant van weerbaarheid. Je moet dan ook voor jezelf een aantal duidelijk krijgen: Wat is mijn grens en hoe maak ik de ander duidelijk wat ik wel en niet accepteer. Wanneer en waarvoor wil ik vechten en weet ik dan ook hoe dat moet (fysieke weerbaarheid).

Tip voor de passievisten onder ons: Weten, hoe je iemand fysiek op afstand kunt houden, zorgt over het algemeen voor een alerte houding en zelfverzekerde uitstraling. Die uitstraling zorgt er weer voor dat je minder snel slachtoffer wordt van agressie. Je zal dus minder snel fysiek aan de slag hoeven.

Meer weten? Kijk op www.jiredin.nl of bel: 0651942320